Ce va putem spune despre noi

Cyber Gray Keta Knowledge este o companie cu punct de lucru in Ploiesti str. Eremia Grigorescu, nr. 22, este un important integrator de sisteme si proiecte informatice complexe, capabil sa implementeze si sa dezvolte solutii importante de securitate si nu numai. Compania noastra, partener oficial al unor societati cu renume din Romania si nu numai, este certificata ISO 9001, ISO 14001 si ISO 27001.

Cyber Gray Keta Knowledge este o companie cu capital privat integral romanesc ce urmareste sustinerea clientilor sai in proiecte de viitor pe termen mediu si lung. Suntem dezvoltatori de software si oferim variante practice pentru infrastructuri de anvergura.

Compania noastra are parteneri numerosi precum institutii publice si companii multinationale ce isi desfasoara activitatea pe teritorul Romaniei, carora le proiectam solutii informatice la cheie. Cream data center pentru afaceri complexe si de succes, cu management centralizat multi-server de ultima generatie.

Oferim consultanta profesionala si analiza la standard international in domeniul informatic ce ajuta colaboratorii si clientii nostri sa gestioneze la maxim activele hardware si software de care dispun. Serviciile de consultanta in domeniul securitatii datelor si recuperarea acestora in caz de accidente, da o stabilitate importanta activitatii dumneavoastra. Managementul integrat pentru servere, storage si networking usureaza actiunile profesionale ale angajatilor si ajuta managerii sa aiba o eficienta marita indiferent de domeniu.

Cyber Gray Keta Knowledge va pune la dispozitie disponibilitate programul Always-On Enterprise care face diferenta intre vechile solutii de back-up si cele noi care asigura functionalitatea echipamentelor si implicit a afacerii, deoarece timpii de recuperare dispar.

Activitatile companiilor partenerilor nostrii sunt protejate de confidentialitate si profesionalism, iar asta a oferit tuturor un avans satisfacator in fata concurentei.

Certificari: