Securitatea datelor

Ce inseamna securitatea datelor

Informatia este o valoare cu o importanta deosebita pentru o persoana fizica sau pentru o organizatie si, in consecinta, necesita o protectie adecvata. Securitatea informatiei protejeaza informatia de o gama larga de amenintari. In acest context, securitatea informatiei este caracterizata ca fiind cea care asigura si mentine urmatoarele:

Servicii legate de sercuritatea datelor

Securitatea informatiei este obtinuta prin implementarea unui set adecvat de politici, practici, proceduri, structuri organizationale si functii software. Aceste elemente trebuie implementate in masura in care se asigura atingerea obiectivelor specifice de securitate.

Datorita importantei datelor personale si nu numai, Cyber Gray ofera un program complex de securitate a datelor companiilor si persoanelor fizice care doresc acest lucru. Totodata garantam integritatea lor atata timp cat dumneavoastra si colaboratorii dumneavoastra doriti acest lucru iar solutiile profesionale de care dispunem confera siguranta pe toata perioada derularii contractului cu noi.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca la datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea avea acces reprezentantii legali ai persoanelor vizate, angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate, partenerii nostri contractuali si societatile din Grupul Medicover, in vederea realizarii obiectului contractului sau angajamentelor asumate de fiecare Societate. In anumite imprejurari, se va impune divulgarea datelor catre autoritatile statului (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si alte autoritati publice), cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.