Implementare servere on site si cloud

Servere virtualizate in cloud

Serverele traditionale sunt inclocuite cu servere in cloud cu scopul de a scadea costurile dar si pentru a asigura o accesibilitate mai buna
Serverul Cloud este bazat pe cea mai inovativa tehnologie de ultima generatie. Acesta permite mai multor servere sa actioneze ca un sistem. Cu gazduirea traditionala, disponibilitatea servarului tau si nu numai a lui, depinde de un server, in timp ce gazduirea cloud se bazeaza pe mai multe servere, reducand astfel probabilitatea perioadelor de nefunctionare.

In ultimii ani virtualizarea serverelor in cloud a produs o adevarata revolutie in it, acest fapt a insemnat pe langa o rata de utilizare foarte mica a capacitatii procesorului pe server, consum ridicat de energie, costuri mari de intretinere, lipsa spatiului fizic pentru echipamentele hardware, si costurile ridicate de mentenanta. Virtualizarea a aparut ca solutie pentru scaderea costurilor cu infrastructura in contextul nevoii organice de dezvoltare a companiilor.

Astfel detinem solutii complete de virtualizare, de la virtualizarea de servere, aplicatii si echipamente de stocare si pana la virtualizare desktop. Va oferim consultanta pentru a gasi solutia care raspunde cel mai bine asteptarilor d-voastra, care sa se integreze perfect in arhitectura infrastructurii existente.

Servere conventionale

Serverele traditionalevi le punem la dispozitie printr-o gama extrem de larga de modele care se pot plia pe necesitatile dumneavoastra
Infrastructura IT a companiilor se bazeaza pe servere, pentru o activitate eficienta si performanta. Eficientizarea activitatii de administrare servere (server de domeniu, server baza de date, server de ftp, sau servere personalizate) , a activitatii de backup server, de gazduire email sau  implementarea unei retele VPN performanta, se poate realiza impreuna cu specialistii TopTech.

Pentru achizitia unui server se recomanda consultanta oferita de societatea noastra. Performanta serverelor influenteaza in mod direct activitatea principala a unei companii, de aceea specialisti Cyber Gray pot evalua corect resursele si srtuctura sediului in care doriti sa il amplasati.

Specialistii nostri sunt acreditati pe tehnologii utilizate in infrastructurile actuale si asigura instalarea si configurarea sistemelor de operare (Microsoft, Linux, Solaris)
Servicii server oferite: