Dezvoltare de soft pentru dumneavoastra

Oferim servicii de sotware de cea mai inalta calitate

Cyber Gray Keta Knowledge ofera consultanta software, dezvoltare de aplicatii personalizate, servicii de testare si asigurare a calitatii. Dezvoltam aplicatii business de inalta calitate care va ajuta sa cresteti eficienta operationala si sa va mentineti avantajul competitiv. Putem realiza programe pentru platformele Windows Linux iOS Mac in functie de licentele pentru sistemul de operare pe care va desfasurati activitatea.

Pentru dumneavoastra dezvoltam softuri la comanda, care sa se plieze pe necesitatile activitatii si domeniului in care activati. Atat programe de contabilitate si orice alt gen aplicatii vi le punem la dispozitie astfel incat utilizatorii sa isi faciliteze munca. La cererea beneficiarului pot fi realizate atat pe platforme Microsoft cat si oracle sau fox.

Etapele prin care un proiect in dezvoltarea de software

Desi toate proiectele software sunt diferite intre ele, in principiu, acestea au, la baza, aceleasi etape prin care trebuie sa treaca pentru a fi dezvoltate:

  1. - Analiza de business
  2. - Planificarea proiectului
  3. - Managementul proiectului
  4. - Dezvoltarea software propriu-zisa

Clientul firmei software care dezvolta produsul, adica beneficiarul proiectului, are un rol important in fiecare dintre acesti pasi, fiind deosebit de importanta implicarea acestuia in realizarea unei customizari cat mai precise, in raport cu necesitatile impuse de businessul lui.

Pasul 1. Analiza de business

Fiecare solutie software poate fi configurata în functie de nevoile companiei care urmeaza sa o utilizeze, asadar este foarte importanta identificarea cat mai exacta a acestor nevoi.

De aceea, de obicei, dezvoltarea software incepe prin efectuarea unei analize de business in care expertii IT va ofera consultanta pentru a defini cu cat mai multa precizie cerintele la care aplicatia pe care o vor dezvolta trebuie sa raspunda.

Pasul 2. Planificarea proiectului

In baza informatiilor acumulate si a lucrurilor stabilite de comun acord cu privire la functionalitatea proiectului, echipa IT va realiza întreaga strategie; aceasta va cuprinde etapele proiectului, costurile lui etc.

Pasul 3. Managementul proiectului

In aceasta etapa este vorba despre managerii de proiect si importantul rol pe care acestia il vor avea in buna dezvoltare a lucrarii: crearea unui calendar, coordonarea echipei, asigurarea respectarii timpilor de lucru si a bugetului, evaluarea riscurilor etc. Evident, acesti manageri de proiect va vor tine la curent permanent cu tot ce se intampla.

Pasul 4. Dezvoltarea software

Aceasta etapa consta in derularea tuturor operatiunilor tehnice de realizare a proiectului – programare, testare, remediere a eventualelor erori etc.

Foarte important de stiut, cu privire la etapele prin care trece proiectul software de care ai nevoie, este faptul ca, dupa ce acesta este finalizat, mai mult ca sigur vei avea nevoie de asistenta sau chiar training de instruire pentru folosirea lui. Asadar, asigura-te ca firma IT care te va ajuta cu realizarea aplicatiei software îti poate asigura aceste nevoi.